Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječné nočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 721 kJ /
2 802 kcal
Bílkoviny78,38 g
– z toho živočišné bílkoviny48,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky175,50 g
– nasycené75,35 g
– nenasycené86,50 g
–– mononenasycené71,30 g
–– polynenasycené15,20 g
––– omega 30,30 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,41 g
Sodík 5,70 g
Sůl14,05 g
Sacharidy222,63 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
voda podle potřeby Voda
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100-150 g 100-150 g slaniny nebo špeku Špek 125 g
3 3 naťové cibulky (nebo kousek pokrájeného pórku) Cibulka jarní čerstvá
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.