Nutriční hodnoty (Vaječné nočky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 721 kJ / 2 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 175,50 g |
– nasycené | 75,35 g |
– nenasycené | 86,50 g |
–– mononenasycené | 71,30 g |
–– polynenasycené | 15,20 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 5,70 g |
Sůl | 14,05 g |
Sacharidy | 222,63 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
voda podle potřeby | Voda | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100-150 g 100-150 g slaniny nebo špeku | Špek | 125 g |
3 3 naťové cibulky (nebo kousek pokrájeného pórku) | Cibulka jarní čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |