Nutriční hodnoty (Marokánky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 40
Energie | 8 215 kJ / 1 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,45 g |
Tuky | 139,48 g |
– nasycené | 44,63 g |
– nenasycené | 80,79 g |
–– mononenasycené | 24,80 g |
–– polynenasycené | 55,99 g |
––– omega 3 | 9,33 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 186 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 140,39 g |
– cukry | 79,99 g |
––– laktóza | 6,69 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
120 g 120 g nahrubo nasekaných vlašských ořechů (nebo nesolených arašídů) | Vlašské ořechy | 120 g |
200 g 200 g kandovaného ovoce | Citron kandovaný | 200 g |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
70 g 70 g moučkového cukru | Cukr bílý | 70 g |
30 g 30 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
tuk (na vymazání plechu) | Margarín | |
hrubá mouka (na vysypání plechu) | Mouka pšeničná hrubá | |
hořká čokoláda (na potření) | Čokoláda hořká 40% |