Nutriční hodnoty (Ořechovo-jablečná bábovka s brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 477 kJ / 2 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,00 g |
Tuky | 104,11 g |
– nasycené | 44,92 g |
– nenasycené | 36,58 g |
–– mononenasycené | 30,11 g |
–– polynenasycené | 6,47 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 25,90 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 425,18 g |
– cukry | 205,91 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
280 g 280 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 280 g |
180 g 180 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 180 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 PL 1 PL rumové tresti nebo rumu | Aroma rumové | 15 ml |
60 g 60 g změklého másla | Máslo kravské | 60 g |
1 hrst 1 hrst strouhaných ořechů | Vlašské ořechy | |
2 PL 2 PL kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 lžička 1 lžička jedlé sody nebo prášku do pečiva | Jedlá soda | 12 g |
špetička špetička soli ke sněhu | Sůl mořská |