Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechovo-jablečná bábovka s brusinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 477 kJ /
2 982 kcal
Bílkoviny73,14 g
– z toho živočišné bílkoviny35,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,00 g
Tuky104,11 g
– nasycené44,92 g
– nenasycené36,58 g
–– mononenasycené30,11 g
–– polynenasycené6,47 g
––– omega 30,36 g
Vláknina25,90 g
Cholesterol 1,19 g
Sodík 3,72 g
Sůl0,84 g
Sacharidy425,18 g
– cukry205,91 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g strouhaných jablek Jablko čerstvé 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
280 g 280 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 280 g
180 g 180 g třtinového cukru Cukr třtinový 180 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 PL 1 PL rumové tresti nebo rumu Aroma rumové 15 ml
60 g 60 g změklého másla Máslo kravské 60 g
1 hrst 1 hrst strouhaných ořechů Vlašské ořechy
2 PL 2 PL kakaa Kakao prášek 50 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody nebo prášku do pečiva Jedlá soda 12 g
špetička špetička soli ke sněhu Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.