Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Trhané krůtí maso v rajčatové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 799 kJ /
908 kcal
Bílkoviny96,35 g
– z toho živočišné bílkoviny69,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,45 g
Tuky21,11 g
– nasycené3,30 g
– nenasycené16,74 g
–– mononenasycené11,17 g
–– polynenasycené5,57 g
––– omega 30,77 g
Vláknina45,28 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 197 mg
Sůl0,44 g
Sacharidy60,92 g
– cukry25,37 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g krůtího masa vcelku – nejlépe krůtí prsa Krůta prsa bez kůže 300 g
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
½ cibule Cibule čerstvá
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 lžička 1 lžička třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
½ l žičky žičky mletého koriandru Koriandr list sušený
200 g 200 g oloupaných rajčat Rajče červené čerstvé 200 g
½ červené papriky Paprika červená čerstvá
kousek kousek najemno pokrájené chilli papričky Chilli paprička čerstvá
120 g 120 g uvařené cizrny (konzervované) Cizrna 120 g
sůl Sůl mořská
tortilly k podávání Tortilla pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.