Nutriční hodnoty (Bramborovo-celerový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 891 kJ / 2 842 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,78 g |
Tuky | 210,02 g |
– nasycené | 26,20 g |
– nenasycené | 162,41 g |
–– mononenasycené | 61,98 g |
–– polynenasycené | 100,43 g |
––– omega 3 | 4,11 g |
Vláknina | 53,70 g |
Cholesterol | 778 mg |
Sodík | 4,58 g |
Sůl | 11,02 g |
Sacharidy | 165,00 g |
– cukry | 42,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vařených brambor - vychladlých a oloupaných | Brambor zimní | 500 g |
500 g 500 g celeru - uvařený ve slané vodě | Celer bulva čerstvá | 500 g |
200 g 200 g mrkve - uvařená ve slané vodě | Mrkev čerstvá | 200 g |
2 2 vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
220 g 220 g nakládaných okurek | Okurka polní zavařená | 220 g |
100 g 100 g hořčice plnotučné - dle chuti | Hořčice plnotučná | 100 g |
200 g 200 g majonézy nebo zakysané smetany | Majonéza | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
lák z okurek - je-li třeba | Nálev z okurek | |
uzenina (šunkový, polosuchý, gothajský salám) - není nutná | Párek vepřový |