Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-celerový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 891 kJ /
2 842 kcal
Bílkoviny49,14 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,78 g
Tuky210,02 g
– nasycené26,20 g
– nenasycené162,41 g
–– mononenasycené61,98 g
–– polynenasycené100,43 g
––– omega 34,11 g
Vláknina53,70 g
Cholesterol 778 mg
Sodík 4,58 g
Sůl11,02 g
Sacharidy165,00 g
– cukry42,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vařených brambor - vychladlých a oloupaných Brambor zimní 500 g
500 g 500 g celeru - uvařený ve slané vodě Celer bulva čerstvá 500 g
200 g 200 g mrkve - uvařená ve slané vodě Mrkev čerstvá 200 g
2 2 vařená vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
220 g 220 g nakládaných okurek Okurka polní zavařená 220 g
100 g 100 g hořčice plnotučné - dle chuti Hořčice plnotučná 100 g
200 g 200 g majonézy nebo zakysané smetany Majonéza 200 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
lák z okurek - je-li třeba Nálev z okurek
uzenina (šunkový, polosuchý, gothajský salám) - není nutná Párek vepřový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.