Nutriční hodnoty (Zapečená vepřová kýta s jogurtem (bez tuku))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 660 kJ / 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 10,05 g |
– nasycené | 2,42 g |
– nenasycené | 4,94 g |
–– mononenasycené | 4,12 g |
–– polynenasycené | 0,82 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 121 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 55,40 g |
– cukry | 9,80 g |
––– laktóza | 6,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 300 g |
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
150 g 150 g nízkotučného jogurtu | Jogurt kravský bílý light 0,1% | 150 ml |
½ červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
½ menšího pórku | Pórek čerstvý | |
větvička větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |