Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrovo-bůčková paštika)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie40 727 kJ /
9 734 kcal
Bílkoviny288,65 g
– z toho živočišné bílkoviny278,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,99 g
Tuky904,09 g
– nasycené302,12 g
– nenasycené557,58 g
–– mononenasycené429,50 g
–– polynenasycené128,08 g
––– omega 35,36 g
Vláknina36,71 g
Cholesterol 4,65 g
Sodík 10,72 g
Sůl26,77 g
Sacharidy99,43 g
– cukry27,93 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g vepřového laloku Vepřový lalok 700 g
300 g 300 g tučnějšího bůčku Vepřový bok 300 g
600 g 600 g vepřových jater Játra vepřová 600 g
7 7 vajec Vejce slepičí 490 g
6 6 cibulí Cibule čerstvá 420 g
250 g 250 g sádla Sádlo vepřové 250 g
3 lžičky 3 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 3 g
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce majoránky Majoránka sušená 30 g
2 lžičky 2 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 10 g
necelá 1 lžička necelá 1 lžička mletého hřebíčku Hřebíček 5 g
20-25 g 20-25 g soli Sůl mořská 22.5 g
500-700 ml 500-700 ml masového vývaru Vývar masový 600 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.