Nutriční hodnoty (Játrovo-bůčková paštika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 40 727 kJ / 9 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 288,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 278,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,99 g |
Tuky | 904,09 g |
– nasycené | 302,12 g |
– nenasycené | 557,58 g |
–– mononenasycené | 429,50 g |
–– polynenasycené | 128,08 g |
––– omega 3 | 5,36 g |
Vláknina | 36,71 g |
Cholesterol | 4,65 g |
Sodík | 10,72 g |
Sůl | 26,77 g |
Sacharidy | 99,43 g |
– cukry | 27,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřového laloku | Vepřový lalok | 700 g |
300 g 300 g tučnějšího bůčku | Vepřový bok | 300 g |
600 g 600 g vepřových jater | Játra vepřová | 600 g |
7 7 vajec | Vejce slepičí | 490 g |
6 6 cibulí | Cibule čerstvá | 420 g |
250 g 250 g sádla | Sádlo vepřové | 250 g |
3 lžičky 3 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 3 g |
1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 30 g |
2 lžičky 2 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 10 g |
necelá 1 lžička necelá 1 lžička mletého hřebíčku | Hřebíček | 5 g |
20-25 g 20-25 g soli | Sůl mořská | 22.5 g |
500-700 ml 500-700 ml masového vývaru | Vývar masový | 600 ml |