Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tandoori masovo-zeleninová směs)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 346 kJ /
800 kcal
Bílkoviny113,48 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,48 g
Tuky17,66 g
– nasycené4,21 g
– nenasycené9,10 g
–– mononenasycené7,15 g
–– polynenasycené1,95 g
––– omega 30,05 g
Vláknina14,24 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 360 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy40,40 g
– cukry22,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa nebo drůbežího, králičího... Vepřová kýta 500 g
2 lžičky 2 lžičky Tandoori Masala - dle chuti Tandoori masala 10 g
160 g 160 g pórku Pórek čerstvý 160 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
160 g 160 g papriky Paprika bílá čerstvá 160 g
160 g 160 g rajčat Rajče červené čerstvé 160 g
vývar nebo voda, minimální množství Vývar hovězí
sůl nebo sojová omáčka Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.