Nutriční hodnoty (Rychlé farmářské špecle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 11 863 kJ / 2 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,38 g |
Tuky | 212,47 g |
– nasycené | 103,30 g |
– nenasycené | 106,54 g |
–– mononenasycené | 90,61 g |
–– polynenasycené | 15,93 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 9,21 g |
Sůl | 23,00 g |
Sacharidy | 187,55 g |
– cukry | 25,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g farmářské slaniny | Špek | 250 g |
500 g 500 g špeclí (polotovar) | Noky | 500 g |
400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
1 1 cibule velká | Cibule čerstvá | 70 g |
olej (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
cukr krupice (dle chuti) | Cukr bílý |