Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí srdíčka s bulgurem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 157 kJ /
994 kcal
Bílkoviny110,19 g
– z toho živočišné bílkoviny107,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,84 g
Tuky48,28 g
– nasycené14,61 g
– nenasycené26,25 g
–– mononenasycené16,82 g
–– polynenasycené9,43 g
––– omega 31,26 g
Vláknina6,37 g
Cholesterol 353 mg
Sodík 3,35 g
Sůl7,25 g
Sacharidy27,59 g
– cukry6,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g kuřecích srdíček (očištěných od tuku a tepen, pokrájených na půlky) Srdce kuřecí 700 g
1 1 malá cibule (na jemno nakrájená) Cibule čerstvá 70 g
3-4 3-4 stonky jarní cibulky (zvlášť nakrájené na tenká kolečka zelené a bílé části) Cibulka jarní čerstvá
2-3 lžíce 2-3 lžíce ústřicové omáčky Ústřicová omáčka 37.5 ml
1 lžíce 1 lžíce tmavé sójové omáčky Sójová omáčka Shoyu 15 ml
2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 10 g
2 lžičky 2 lžičky rajského protlaku Protlak rajčatový 10 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
sůl a pepř dle chuti Pepř černý
olivový olej Olej olivový
1,7 l 1,7 l kuřecího vývaru (1,2 l na bulgur, 0,5 l k srdíčkům) Vývar kuřecí 1700.0000476837158 ml
1 balení 1 balení bulguru (použila jsem 500 g od zn. Arax) Pšeničný bulgur

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.