Nutriční hodnoty (Tmavá mořská treska, pečená na másle, s mixem rajčat, soli, pepře, bylinek a citronové šťávy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 710 kJ / 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 144,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 4,24 g |
– nasycené | 0,85 g |
– nenasycené | 2,54 g |
–– mononenasycené | 0,85 g |
–– polynenasycené | 1,70 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 540 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 4,80 g |
– cukry | 4,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g mořské, chlazené tresky tmavé | Treska filet | 800 g |
olivový olej | Olej olivový | |
4 4 nasekaná spařená a oloupaná cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
hrubá mořská sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sušený tymián, oregano | Oregano sušené | |
šťáva z citronu podle každého | Šťáva z citrónu | |
+ plátky plátky másla | Máslo kravské | |