Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lahůdkový bramborový salát s jogurtem, rajčaty a olivovým olejem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 829 kJ /
2 110 kcal
Bílkoviny51,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,28 g
Tuky35,58 g
– nasycené4,87 g
– nenasycené28,53 g
–– mononenasycené23,85 g
–– polynenasycené4,68 g
––– omega 30,23 g
Vláknina80,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 715 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy357,31 g
– cukry40,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2000 g 2000 g brambor Brambor zimní 2000 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 PL 1 PL šťávy z citronu ( nebo lžíce estragonového oleje) Šťáva z citrónu 15 ml
1 plechovka 1 plechovka sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 PL 3 PL olivového oleje Olej olivový 33 ml
2 -3 2 -3 malé nízkotučné jogurty Jogurt kravský bílý light 0,1%
hořčice Hořčice plnotučná
4 4 spařená a oloupaná cherry rajčátka Rajčata cherry 120 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.