Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát i na chlebíčky s řapíkatým celerem, jablky a hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 481 kJ /
3 222 kcal
Bílkoviny76,85 g
– z toho živočišné bílkoviny26,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,21 g
Tuky132,56 g
– nasycené18,66 g
– nenasycené95,73 g
–– mononenasycené36,35 g
–– polynenasycené59,38 g
––– omega 32,16 g
Vláknina69,65 g
Cholesterol 933 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,23 g
Sacharidy397,95 g
– cukry71,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2000 g 2000 g brambor Brambor zimní 2000 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 2 lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 hrnek 1 hrnek (250 ml) sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný
6 PL 6 PL majonézy light Majonéza 90 g
2 PL 2 PL tatarské omáčky Tatarská omáčka 30 g
trochu trochu medu (podle každého) Med nepasterovaný
2 PL 2 PL hořčice Hořčice plnotučná 30 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.