Nutriční hodnoty (Bramborový salát i na chlebíčky s řapíkatým celerem, jablky a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 481 kJ / 3 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,21 g |
Tuky | 132,56 g |
– nasycené | 18,66 g |
– nenasycené | 95,73 g |
–– mononenasycené | 36,35 g |
–– polynenasycené | 59,38 g |
––– omega 3 | 2,16 g |
Vláknina | 69,65 g |
Cholesterol | 933 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,23 g |
Sacharidy | 397,95 g |
– cukry | 71,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2000 g 2000 g brambor | Brambor zimní | 2000 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 2 lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 hrnek 1 hrnek (250 ml) sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
6 PL 6 PL majonézy light | Majonéza | 90 g |
2 PL 2 PL tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 30 g |
trochu trochu medu (podle každého) | Med nepasterovaný | |
2 PL 2 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |