Nutriční hodnoty (Batáty ve slaninové košilce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 766 kJ / 3 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,80 g |
Tuky | 252,80 g |
– nasycené | 123,16 g |
– nenasycené | 126,48 g |
–– mononenasycené | 108,24 g |
–– polynenasycené | 18,24 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 5,12 g |
Sůl | 12,72 g |
Sacharidy | 160,30 g |
– cukry | 20,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g batátů | Batáty neloupané | 800 g |
300 g 300 g uzené slaniny pokrájené na plátky- anglická, moravská, pikantní, vahalova... | Špek | 300 g |
koření nebo kořenící směs dle chuti | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |