Nutriční hodnoty (Játrová paštika domácí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 46 363 kJ / 11 081 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 633,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 629,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 918,72 g |
– nasycené | 236,34 g |
– nenasycené | 481,04 g |
–– mononenasycené | 390,22 g |
–– polynenasycené | 90,82 g |
––– omega 3 | 4,10 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 4,46 g |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 66,00 g |
– cukry | 18,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 kg 3 kg libového bůčku | Vepřový bok | 3000 g |
300 g 300 g cibule | Cibule čerstvá | 300 g |
1 kg 1 kg jater | Játra vepřová | 1000 g |
nové koření | Nové koření | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
paštikové koření | Provensálské koření |