Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrová paštika domácí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie46 363 kJ /
11 081 kcal
Bílkoviny633,20 g
– z toho živočišné bílkoviny629,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,20 g
Tuky918,72 g
– nasycené236,34 g
– nenasycené481,04 g
–– mononenasycené390,22 g
–– polynenasycené90,82 g
––– omega 34,10 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 4,46 g
Sodík 2,76 g
Sůl6,00 g
Sacharidy66,00 g
– cukry18,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 kg 3 kg libového bůčku Vepřový bok 3000 g
300 g 300 g cibule Cibule čerstvá 300 g
1 kg 1 kg jater Játra vepřová 1000 g
nové koření Nové koření
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
paštikové koření Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.