Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pšeničný chleba z kyšky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 415 kJ /
2 011 kcal
Bílkoviny65,29 g
– z toho živočišné bílkoviny7,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,03 g
Tuky23,18 g
– nasycené4,80 g
– nenasycené16,46 g
–– mononenasycené8,80 g
–– polynenasycené7,66 g
––– omega 31,10 g
Vláknina21,22 g
Cholesterol 33 mg
Sodík 6,50 g
Sůl16,22 g
Sacharidy374,77 g
– cukry26,88 g
––– laktóza7,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 ml 120 ml vlažné vody Voda 120 ml
lžička lžička sladěnky Sladěnka
5-6 g 5-6 g droždí Droždí pekařské lisované 5.5 g
145 g 145 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 145 g
220 ml 220 ml kyšky Kyška 220 ml
2-3 lžičky 2-3 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 12.5 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
2 lžičky 2 lžičky oleje Olej řepkový 10 ml
250 g 250 g celozrnné pšeničné mouky (Předměřická plnohodnotná) Mouka pšeničná celozrnná hrubá 250 g
100-120 g 100-120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 110 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.