Nutriční hodnoty (Ciabatta II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 285 kJ / 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,70 g |
Tuky | 3,03 g |
– nasycené | 0,62 g |
– nenasycené | 1,82 g |
–– mononenasycené | 0,31 g |
–– polynenasycené | 1,51 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,40 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 109,62 g |
– cukry | 7,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g vody | Voda | 150 ml |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
1 g 1 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 1 g |
210 g 210 g vody | Voda | 210 ml |
350 g 350 g manitoby | ||
20 g 20 g vody | Voda | 20 ml |
2 g 2 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 2 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |