Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ciabatta II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 285 kJ /
546 kcal
Bílkoviny17,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,70 g
Tuky3,03 g
– nasycené0,62 g
– nenasycené1,82 g
–– mononenasycené0,31 g
–– polynenasycené1,51 g
––– omega 30,15 g
Vláknina4,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,40 g
Sůl16,00 g
Sacharidy109,62 g
– cukry7,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g vody Voda 150 ml
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1 g 1 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 1 g
210 g 210 g vody Voda 210 ml
350 g 350 g manitoby
20 g 20 g vody Voda 20 ml
2 g 2 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 2 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.