Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelí s červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie38 258 kJ /
9 144 kcal
Bílkoviny145,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny145,98 g
Tuky420,17 g
– nasycené32,26 g
– nenasycené367,56 g
–– mononenasycené255,03 g
–– polynenasycené112,53 g
––– omega 332,80 g
Vláknina219,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 39,09 g
Sůl95,00 g
Sacharidy1 086,30 g
– cukry944,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 kg 5 kg hlávkové zelí Zelí bílé čerstvé 5000 g
5 kg 5 kg červené řepy Červená řepa čerstvá 5000 g
1 1 kg cibule na kolečka Cibule čerstvá 70 g
400 ml 400 ml oleje Olej řepkový 400 ml
1 l 1 l octa Ocet lihový 1000 ml
3 l 3 l vody Voda 3000 ml
500 g 500 g cukru Cukr bílý 500 g
6 lžic 6 lžic soli Sůl mořská 90 g
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.