Nutriční hodnoty (Zelný salát s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 2 551 kJ / 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 18,90 g |
– nasycené | 1,80 g |
– nenasycené | 16,17 g |
–– mononenasycené | 10,64 g |
–– polynenasycené | 5,53 g |
––– omega 3 | 1,35 g |
Vláknina | 31,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 76,00 g |
– cukry | 52,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg čerstvého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice (nebo medu) | Cukr bílý | 24 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
šťáva z jednoho citronu | Citrón čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |