Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát s mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie2 551 kJ /
610 kcal
Bílkoviny18,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,00 g
Tuky18,90 g
– nasycené1,80 g
– nenasycené16,17 g
–– mononenasycené10,64 g
–– polynenasycené5,53 g
––– omega 31,35 g
Vláknina31,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 320 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy76,00 g
– cukry52,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg čerstvého zelí Zelí bílé čerstvé 1000 g
200 g 200 g mrkve Mrkev čerstvá 200 g
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice (nebo medu) Cukr bílý 24 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce oleje Olej řepkový 16.5 ml
šťáva z jednoho citronu Citrón čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.