Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hejk na krémovém lůžku ze žampionů a špenátu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 038 kJ /
726 kcal
Bílkoviny64,58 g
– z toho živočišné bílkoviny63,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky46,77 g
– nasycené30,30 g
– nenasycené14,13 g
–– mononenasycené12,47 g
–– polynenasycené1,66 g
––– omega 30,61 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 391 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy10,80 g
– cukry8,70 g
––– laktóza4,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 filety 2 filety hejka Hejk filet 400 g
krabička krabička žampionů (cca 150 g) Žampion čerstvý
sáček sáček špenátových listů (cca 150 g) Špenát čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
150 ml 150 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.