Nutriční hodnoty (Hejk na krémovém lůžku ze žampionů a špenátu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 038 kJ / 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 46,77 g |
– nasycené | 30,30 g |
– nenasycené | 14,13 g |
–– mononenasycené | 12,47 g |
–– polynenasycené | 1,66 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 391 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 10,80 g |
– cukry | 8,70 g |
––– laktóza | 4,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety hejka | Hejk filet | 400 g |
krabička krabička žampionů (cca 150 g) | Žampion čerstvý | |
sáček sáček špenátových listů (cca 150 g) | Špenát čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový |