Nutriční hodnoty (Silný vývar z vepřových kostí se zeleninou a noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 033 kJ / 247 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,10 g |
Tuky | 15,34 g |
– nasycené | 3,68 g |
– nenasycené | 7,14 g |
–– mononenasycené | 5,63 g |
–– polynenasycené | 1,51 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 3,85 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 245 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 6,80 g |
– cukry | 4,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové kosti | Kost vepřová | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
půlka půlka celeru | Celer bulva čerstvá | |
špetka špetka kurkumy | Kurkuma mletá | |
2 2 cherry rajčátka na vyvaření | Rajčata cherry | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
2-4 kuličky 2-4 kuličky nového koření | Nové koření | |
petrželka na dozdobení do vývaru | Petržel nať čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
hrubá mouka nebo krupička (podle konzistence) | Mouka pšeničná hrubá |