Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Silný vývar z vepřových kostí se zeleninou a noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 033 kJ /
247 kcal
Bílkoviny18,46 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,10 g
Tuky15,34 g
– nasycené3,68 g
– nenasycené7,14 g
–– mononenasycené5,63 g
–– polynenasycené1,51 g
––– omega 30,06 g
Vláknina3,85 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 245 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy6,80 g
– cukry4,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové kosti Kost vepřová
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
půlka půlka celeru Celer bulva čerstvá
špetka špetka kurkumy Kurkuma mletá
2 2 cherry rajčátka na vyvaření Rajčata cherry 60 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
2-4 kuličky 2-4 kuličky nového koření Nové koření
petrželka na dozdobení do vývaru Petržel nať čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
hrubá mouka nebo krupička (podle konzistence) Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.