Nutriční hodnoty (Babka z jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 7 289 kJ / 1 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,60 g |
Tuky | 55,92 g |
– nasycené | 22,48 g |
– nenasycené | 22,48 g |
–– mononenasycené | 17,44 g |
–– polynenasycené | 5,04 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 248,80 g |
– cukry | 187,60 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
2 dl 2 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
80 g 80 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské |