Nutriční hodnoty (Bramborové pečivo k masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 918 kJ / 1 654 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 124,30 g |
– nasycené | 70,04 g |
– nenasycené | 45,56 g |
–– mononenasycené | 40,40 g |
–– polynenasycené | 5,16 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 89 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 99,54 g |
– cukry | 6,96 g |
––– laktóza | 0,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bílek na potření | Vaječný bílek |