Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové pečivo k masu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 918 kJ /
1 654 kcal
Bílkoviny27,56 g
– z toho živočišné bílkoviny15,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,00 g
Tuky124,30 g
– nasycené70,04 g
– nenasycené45,56 g
–– mononenasycené40,40 g
–– polynenasycené5,16 g
––– omega 30,51 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 89 mg
Sůl0,14 g
Sacharidy99,54 g
– cukry6,96 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bílek na potření Vaječný bílek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.