Nutriční hodnoty (Polévka z červených paprik se smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 394 kJ / 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,35 g |
Tuky | 16,07 g |
– nasycené | 7,76 g |
– nenasycené | 7,59 g |
–– mononenasycené | 2,71 g |
–– polynenasycené | 4,88 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 25,87 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 95 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 125,57 g |
– cukry | 61,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 špičatých červených paprik | Paprika červená čerstvá | 900 g |
6 6 středně velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
libeček | Libeček čerstvý | |
1 lžička 1 lžička mleté uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
nasekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1,5 l 1,5 l vývaru | Vývar hovězí | 1500 ml |
lžička lžička sypkého zeleninového koření Kuchárek | Kořenící směs sypká | |
1 1 smetana | Smetana kravská sladká 12% |