Nutriční hodnoty (Jogurtová zmrzlina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 458 kJ / 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,35 g |
– nasycené | 2,10 g |
– nenasycené | 0,86 g |
–– mononenasycené | 0,70 g |
–– polynenasycené | 0,16 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 11,45 g |
– cukry | 11,45 g |
––– laktóza | 10,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g broskvového jogurtu BONI s broskví a maracujou | Jogurt kravský ovocný 3,5% | |
1 1 šlehačka v prášku Dr.Oetker | Šlehačka v prášku | |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
100 ml 100 ml kefíru | Kefír | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce práškového vanilkového pudinku(rada od Anndy) | ||
citronová šťáva podle chuti | Šťáva z citrónu |