Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sýrové pečivo k vínu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 630 kJ /
3 019 kcal
Bílkoviny95,21 g
– z toho živočišné bílkoviny66,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,75 g
Tuky200,74 g
– nasycené63,27 g
– nenasycené130,82 g
–– mononenasycené90,98 g
–– polynenasycené39,84 g
––– omega 32,91 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 412 mg
Sodík 2,95 g
Sůl7,50 g
Sacharidy204,06 g
– cukry30,96 g
––– laktóza18,46 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
250 g 250 g hery Margarín 250 g
250 g 250 g sýra (nejlépe goudy) Sýr kravský tvrdý 30% 250 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1/4 1/4 kávové lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 3 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
kmín Kmín
sezam Sezam loupaný
mák Mák modrý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.