Nutriční hodnoty (Sýrové pečivo k vínu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 630 kJ / 3 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
Tuky | 200,74 g |
– nasycené | 63,27 g |
– nenasycené | 130,82 g |
–– mononenasycené | 90,98 g |
–– polynenasycené | 39,84 g |
––– omega 3 | 2,91 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 412 mg |
Sodík | 2,95 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 204,06 g |
– cukry | 30,96 g |
––– laktóza | 18,46 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g hery | Margarín | 250 g |
250 g 250 g sýra (nejlépe goudy) | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1/4 1/4 kávové lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 3 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
kmín | Kmín | |
sezam | Sezam loupaný | |
mák | Mák modrý |