Nutriční hodnoty (Italské ravioli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 142 kJ / 1 946 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 20,12 g |
– nasycené | 4,64 g |
– nenasycené | 9,50 g |
–– mononenasycené | 6,10 g |
–– polynenasycené | 3,40 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 366,40 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 500 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské | |
strouhaný parmazán | Parmezán | |
zbytky pečeného masa | Vepřová plec |