Nutriční hodnoty (Uherský guláš s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 021 kJ / 961 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 167,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,38 g |
Tuky | 11,11 g |
– nasycené | 4,67 g |
– nenasycené | 5,22 g |
–– mononenasycené | 4,43 g |
–– polynenasycené | 0,79 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 17,76 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 382 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 37,10 g |
– cukry | 24,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g hovězího masa | Hovězí kýta | 750 g |
2 2 dobré paprikové klobásky | Klobása | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2-3 2-3 červené paprikové lusky | Paprika červená čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
cca 2 lžíce 2 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
kmín | Kmín | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hovězí vývar | Vývar hovězí |