Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Candát s holandskou omáčkou a opečené brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 026 kJ /
1 440 kcal
Bílkoviny19,98 g
– z toho živočišné bílkoviny13,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky125,93 g
– nasycené73,76 g
– nenasycené45,05 g
–– mononenasycené40,35 g
–– polynenasycené4,70 g
––– omega 30,53 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 971 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy53,45 g
– cukry6,81 g
––– laktóza3,81 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 porce 2 porce candáta Candát filet
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
citron Citrón čerstvý
máslo Máslo kravské
6 6 brambor středně velkých Brambor zimní 300 g
sůl Sůl mořská
2 snítky 2 snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
petrželka Petržel nať čerstvá
olej Olej řepkový
česnek podle chuti Česnek čerstvý
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
lžička lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu
3 lžíce 3 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 75 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.