Nutriční hodnoty (Candát s holandskou omáčkou a opečené brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 026 kJ / 1 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 125,93 g |
– nasycené | 73,76 g |
– nenasycené | 45,05 g |
–– mononenasycené | 40,35 g |
–– polynenasycené | 4,70 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 971 mg |
Sodík | 88 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 53,45 g |
– cukry | 6,81 g |
––– laktóza | 3,81 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 porce 2 porce candáta | Candát filet | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
citron | Citrón čerstvý | |
máslo | Máslo kravské | |
6 6 brambor středně velkých | Brambor zimní | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
lžička lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |