Nutriční hodnoty (Losos s koprem, hořčicí a petrželovými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 946 kJ / 1 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,40 g |
Tuky | 116,84 g |
– nasycené | 66,70 g |
– nenasycené | 46,06 g |
–– mononenasycené | 40,46 g |
–– polynenasycené | 5,60 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 16,10 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 305 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 120,45 g |
– cukry | 19,41 g |
––– laktóza | 9,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 x 200 g lososového filetu s kůží | ||
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
himálajská sůl podle chuti | Sůl himalájská | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |
1 lžička 1 lžička čerstvého sekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 5 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
2 lžičky 2 lžičky hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 10 g |
4 lžíce 4 lžíce čerstvého nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 60 g |
2 lžíce 2 lžíce sekané hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | 30 g |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
himálajská sůl podle chuti | Sůl himalájská | |
1 lžička 1 lžička studeného másla | Máslo kravské | 8 g |
600 g 600 g horkých uvařených brambor | Brambor zimní | 600 g |
1 hrst 1 hrst sekané hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
sůl podle chuti | Sůl mořská |