Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový guláš (nejen) se žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 167 kJ /
1 474 kcal
Bílkoviny154,90 g
– z toho živočišné bílkoviny145,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,85 g
Tuky77,28 g
– nasycené30,98 g
– nenasycené38,15 g
–– mononenasycené31,56 g
–– polynenasycené6,59 g
––– omega 30,39 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 490 mg
Sodík 1,21 g
Sůl2,70 g
Sacharidy33,60 g
– cukry19,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g vepřové plece nebo krkovice Vepřová plec 700 g
50 g 50 g uzeného špeku Špek 50 g
3-4 lžičky 3-4 lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená 3.5 g
200 g 200 g očištěných slovenských paprik (3 kusy) Paprika bílá čerstvá 200 g
70 g 70 g rajského protlaku Protlak rajčatový 70 g
3 stroužky 3 stroužky nasekaného česneku Česnek čerstvý 21 g
160 g 160 g čerstvých žampionů (bílé nebo krémové) Žampion čerstvý 160 g
cca 600 ml 600 ml vývaru Vývar hovězí 600 ml
jíška na zahuštění Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.