Nutriční hodnoty (Vepřový guláš (nejen) se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 167 kJ / 1 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,85 g |
Tuky | 77,28 g |
– nasycené | 30,98 g |
– nenasycené | 38,15 g |
–– mononenasycené | 31,56 g |
–– polynenasycené | 6,59 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 33,60 g |
– cukry | 19,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřové plece nebo krkovice | Vepřová plec | 700 g |
50 g 50 g uzeného špeku | Špek | 50 g |
3-4 lžičky 3-4 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 3.5 g |
200 g 200 g očištěných slovenských paprik (3 kusy) | Paprika bílá čerstvá | 200 g |
70 g 70 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky nasekaného česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
160 g 160 g čerstvých žampionů (bílé nebo krémové) | Žampion čerstvý | 160 g |
cca 600 ml 600 ml vývaru | Vývar hovězí | 600 ml |
jíška na zahuštění | Jíška máslová |