Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závin s vlašskými ořechy a čokoládou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 645 kJ /
4 217 kcal
Bílkoviny90,03 g
– z toho živočišné bílkoviny10,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny79,55 g
Tuky250,00 g
– nasycené32,80 g
– nenasycené183,76 g
–– mononenasycené53,75 g
–– polynenasycené130,01 g
––– omega 323,19 g
Vláknina31,05 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 113 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy386,27 g
– cukry148,90 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
sůl Sůl mořská
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
200 ml 200 ml vlahého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku sušeného droždí Droždí sušené 3.5 g
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
cca 250 g 250 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 250 g
rozehřáté máslo na potření rozváleného těsta Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.