Nutriční hodnoty (Závin s vlašskými ořechy a čokoládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 645 kJ / 4 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 79,55 g |
Tuky | 250,00 g |
– nasycené | 32,80 g |
– nenasycené | 183,76 g |
–– mononenasycené | 53,75 g |
–– polynenasycené | 130,01 g |
––– omega 3 | 23,19 g |
Vláknina | 31,05 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 113 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 386,27 g |
– cukry | 148,90 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
200 ml 200 ml vlahého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku sušeného droždí | Droždí sušené | 3.5 g |
100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
cca 250 g 250 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
rozehřáté máslo na potření rozváleného těsta | Máslo kravské |