Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marcipánovo-ricottový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 516 kJ /
2 274 kcal
Bílkoviny62,60 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,20 g
Tuky110,94 g
– nasycené20,50 g
– nenasycené77,44 g
–– mononenasycené30,56 g
–– polynenasycené46,88 g
––– omega 30,26 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 501 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy251,30 g
– cukry156,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
6 lžic 6 lžic slunečnicového oleje Olej slunečnicový 66 ml
150 g 150 g cukr krystal Cukr bílý 150 g
kůra z jednoho citronu Citrón čerstvý
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
30 g 30 g holandského kakaa Kakao prášek 30 g
špetka špetka soli Sůl mořská
3 balení 3 balení ricotty Ricotta
agávový sirup na oslazení ricotty (podle chuti) Sirup agávový
marcipánové růžičky růžičky na ozdobu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.