Nutriční hodnoty (Marcipánovo-ricottový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 516 kJ / 2 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,20 g |
Tuky | 110,94 g |
– nasycené | 20,50 g |
– nenasycené | 77,44 g |
–– mononenasycené | 30,56 g |
–– polynenasycené | 46,88 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 501 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 251,30 g |
– cukry | 156,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
6 lžic 6 lžic slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 66 ml |
150 g 150 g cukr krystal | Cukr bílý | 150 g |
kůra z jednoho citronu | Citrón čerstvý | |
120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
30 g 30 g holandského kakaa | Kakao prášek | 30 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
3 balení 3 balení ricotty | Ricotta | |
agávový sirup na oslazení ricotty (podle chuti) | Sirup agávový | |
marcipánové růžičky růžičky na ozdobu | ||