Nutriční hodnoty (Kančí karbanátky / sekaná)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 11 587 kJ / 2 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 189,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,84 g |
Tuky | 185,97 g |
– nasycené | 67,35 g |
– nenasycené | 96,08 g |
–– mononenasycené | 77,52 g |
–– polynenasycené | 18,56 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 11,44 g |
Cholesterol | 973 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 6,84 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 8,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kančího masa - plec | Kanec kýta | 600 g |
250 g 250 g vepřového bůčku bez kůže a kosti, středně prorostlý | Vepřový bok | 250 g |
100 g 100 g uzeného špeku | Špek | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 starší rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
cca 3 stroužky 3 stroužky česneku - dle chuti | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
majoránka nebo tymián dle chuti | Majoránka sušená | |
nové koření dle chuti | Pepř černý | |
pepř mletý dle chuti | Pepř černý mletý | |
smetana ke šlehání na zvlhčení rohlíků | Smetana kravská sladká 30% | |
sádlo nebo olej na pečení, smažení | Sádlo vepřové |