Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šunka z vepřového kolene)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 343 kJ /
2 950 kcal
Bílkoviny170,00 g
– z toho živočišné bílkoviny170,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky250,00 g
– nasycené70,00 g
– nenasycené180,00 g
–– mononenasycené130,00 g
–– polynenasycené50,00 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 7,80 g
Sůl19,00 g
Sacharidy5,00 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového kolene (vykostěného masa s kouskem kůže) Vepřové koleno bez kosti 1000 g
18-20 g 18-20 g soli Sůl mořská 19 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
cca 50 g cca 50 g vody Voda 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.