Nutriční hodnoty (Šunka z vepřového kolene)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 343 kJ / 2 950 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 170,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 250,00 g |
– nasycené | 70,00 g |
– nenasycené | 180,00 g |
–– mononenasycené | 130,00 g |
–– polynenasycené | 50,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 7,80 g |
Sůl | 19,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového kolene (vykostěného masa s kouskem kůže) | Vepřové koleno bez kosti | 1000 g |
18-20 g 18-20 g soli | Sůl mořská | 19 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
cca 50 g cca 50 g vody | Voda | 50 ml |