Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldové bagely s brusinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 392 kJ /
1 767 kcal
Bílkoviny56,24 g
– z toho živočišné bílkoviny9,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,50 g
Tuky49,13 g
– nasycené25,42 g
– nenasycené18,71 g
–– mononenasycené14,37 g
–– polynenasycené4,35 g
––– omega 30,46 g
Vláknina44,30 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 90 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy252,80 g
– cukry36,55 g
––– laktóza8,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
170 ml 170 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 170 ml
3 lžičky 3 lžičky cukru Cukr bílý 15 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
200 g 200 g hladké špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 200 g
100 g 100 g celozrnné hladké špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 100 g
špetka špetka soli Sůl mořská
½ l žičky žičky skořice Skořice ceylonská
½ l žičky žičky muškátového oříšku Muškátový oříšek
50 g 50 g brusinek Brusinky zavařené 50 g
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.