Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný / hruškový pohár)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 668 kJ /
638 kcal
Bílkoviny4,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,16 g
Tuky3,59 g
– nasycené1,21 g
– nenasycené1,57 g
–– mononenasycené0,13 g
–– polynenasycené1,44 g
––– omega 30,27 g
Vláknina26,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy134,00 g
– cukry93,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek nebo hrušek, oloupaných a nastrouhaných Jablko čerstvé 1000 g
cukr krupice dle chuti Cukr bílý
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
citronová šťáva a kůra - nemusí být Šťáva z citrónu
skořice - mletá dle chuti - nemusí být Skořice ceylonská
voda Voda
lotus sušenky dle potřeby Sušenka
šlehačka nebo zakysaná smetana Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.