Nutriční hodnoty (Jablečný / hruškový pohár)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 668 kJ / 638 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,16 g |
Tuky | 3,59 g |
– nasycené | 1,21 g |
– nenasycené | 1,57 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 1,44 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 134,00 g |
– cukry | 93,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jablek nebo hrušek, oloupaných a nastrouhaných | Jablko čerstvé | 1000 g |
cukr krupice dle chuti | Cukr bílý | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
citronová šťáva a kůra - nemusí být | Šťáva z citrónu | |
skořice - mletá dle chuti - nemusí být | Skořice ceylonská | |
voda | Voda | |
lotus sušenky dle potřeby | Sušenka | |
šlehačka nebo zakysaná smetana | Šlehačka 35% |