Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s kysaným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 341 kJ / 81 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
Tuky | 0,47 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 0,25 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,19 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 846 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 13,30 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové plátky (z kýty, kotlety, krkovičky) | Vepřová kýta | |
4-6 plátků 4-6 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
1/2 sklenice 1/2 sklenice kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 100 g |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hořčice (dijonská, jiná) | Hořčice plnotučná | |
olej na opečení | Olej řepkový | |
masový vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
kousek kousek másla | Máslo kravské |