Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s kysaným zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie341 kJ /
81 kcal
Bílkoviny3,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,08 g
Tuky0,47 g
– nasycené0,14 g
– nenasycené0,25 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,19 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 846 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy13,30 g
– cukry10,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové plátky (z kýty, kotlety, krkovičky) Vepřová kýta
4-6 plátků 4-6 plátků anglické slaniny Anglická slanina
1/2 sklenice 1/2 sklenice kysaného zelí Zelí bílé kvašené 100 g
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
hořčice (dijonská, jiná) Hořčice plnotučná
olej na opečení Olej řepkový
masový vývar (nebo voda) Vývar masový
kousek kousek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.