Nutriční hodnoty (Olomoucké ravioli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 376 kJ / 1 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,78 g |
Tuky | 41,49 g |
– nasycené | 19,81 g |
– nenasycené | 15,28 g |
–– mononenasycené | 12,36 g |
–– polynenasycené | 2,91 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 597 mg |
Sodík | 4,63 g |
Sůl | 11,29 g |
Sacharidy | 167,30 g |
– cukry | 19,80 g |
––– laktóza | 10,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g olomouckých tvarůžků | Tvarůžky | 200 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g hub (nejlépe hříbků) | Hřib čerstvý | 100 g |
2 dl 2 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1 1 vetší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín |