Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Olomoucké ravioli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 376 kJ /
1 524 kcal
Bílkoviny113,41 g
– z toho živočišné bílkoviny89,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,78 g
Tuky41,49 g
– nasycené19,81 g
– nenasycené15,28 g
–– mononenasycené12,36 g
–– polynenasycené2,91 g
––– omega 30,26 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 597 mg
Sodík 4,63 g
Sůl11,29 g
Sacharidy167,30 g
– cukry19,80 g
––– laktóza10,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g olomouckých tvarůžků Tvarůžky 200 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g hub (nejlépe hříbků) Hřib čerstvý 100 g
2 dl 2 dl smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 1 vetší cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.