Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená brambora s bylinkovým tvarohem a salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie905 kJ /
216 kcal
Bílkoviny34,30 g
– z toho živočišné bílkoviny33,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky4,95 g
– nasycené0,68 g
– nenasycené2,67 g
–– mononenasycené1,84 g
–– polynenasycené0,83 g
––– omega 30,47 g
Vláknina1,10 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 508 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy8,10 g
– cukry0,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 opravdu velká kvalitní brambora Brambor zimní 50 g
100 100 až 125 g jemného tvarohu (jihočeský polotučný) Tvaroh polotučný
70 70 až 80 g kysané smetany nebo dobrého jogurtu Smetana kravská zakysaná 12%
sůl Sůl mořská
bylinky (pažitka, petrželka, kopr, česnek) Petržel nať čerstvá
pepř Pepř černý
trhaný listový salát (různé druhy) Salát listový čerstvý
vinný ocet (doporučuji s přidáním hroznové šťávy condimento balsamico bianco) Ocet vinný bílý
hořčice (medová + trošinku dijonské, koprová s medem) Hořčice plnotučná
panenský olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
pár lžic pár lžic vody Voda
1 1 . vegetariánská
2 2 . severoněmecká z Hamburku
50 g 50 g uzeného lososa Losos filet bez kůže uzený 50 g
3 3 . jihoněmecká z Kostnice
100 g 100 g krůtího masa (stehno, prsa) Krůta prsa bez kůže 100 g
olivový olej Olej olivový
pepř Pepř černý
pepřové koření Pepř barevný mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.