Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohanka se slaninou a fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 231 kJ /
1 250 kcal
Bílkoviny20,56 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,06 g
Tuky86,93 g
– nasycené41,59 g
– nenasycené44,34 g
–– mononenasycené37,10 g
–– polynenasycené7,24 g
––– omega 30,16 g
Vláknina22,44 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy86,35 g
– cukry7,37 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g pohanky Pohanka loupaná 100 g
vývar Vývar hovězí
150 g 150 g zelených fazolek - čerstvých či mražených Fazolky čerstvé 150 g
cca 100 g 100 g anglické slaniny nebo Váhalovy, moravské... Anglická slanina 100 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
olej nebo sádlo Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
tymián nebo majoránka Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.