Nutriční hodnoty (Pohanka se slaninou a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 231 kJ / 1 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,06 g |
Tuky | 86,93 g |
– nasycené | 41,59 g |
– nenasycené | 44,34 g |
–– mononenasycené | 37,10 g |
–– polynenasycené | 7,24 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 22,44 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 86,35 g |
– cukry | 7,37 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g pohanky | Pohanka loupaná | 100 g |
vývar | Vývar hovězí | |
150 g 150 g zelených fazolek - čerstvých či mražených | Fazolky čerstvé | 150 g |
cca 100 g 100 g anglické slaniny nebo Váhalovy, moravské... | Anglická slanina | 100 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
tymián nebo majoránka | Tymián sušený |