Nutriční hodnoty (Pórkový chlebík se sýrem Cottage)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 696 kJ / 2 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,05 g |
Tuky | 47,67 g |
– nasycené | 8,52 g |
– nenasycené | 29,99 g |
–– mononenasycené | 19,52 g |
–– polynenasycené | 10,46 g |
––– omega 3 | 2,18 g |
Vláknina | 35,68 g |
Cholesterol | 369 mg |
Sodík | 6,56 g |
Sůl | 16,36 g |
Sacharidy | 369,04 g |
– cukry | 22,92 g |
––– laktóza | 4,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 rozšlehané vejce | Vejce slepičí | 70 g |
150 g 150 g sýru Cottage | Cottage | 150 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
100 g 100 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 100 g |
100 g 100 g celozrnné žitné mouky | Mouka žitná celozrnná hladká | 100 g |
100 g 100 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1/2 kostky 1/2 kostky čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
1 1 malý nadrobno nakrájený pórek | Pórek čerstvý |