Nutriční hodnoty (Sekaná plněná zelím, pečená v bránici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 654 kJ / 2 068 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 131,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,62 g |
Tuky | 140,66 g |
– nasycené | 51,07 g |
– nenasycené | 78,67 g |
–– mononenasycené | 63,94 g |
–– polynenasycené | 14,73 g |
––– omega 3 | 2,13 g |
Vláknina | 16,26 g |
Cholesterol | 719 mg |
Sodík | 4,36 g |
Sůl | 10,66 g |
Sacharidy | 52,25 g |
– cukry | 18,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 600 g |
250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev nastrouhaná na jemno | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
vepřová bránice | Vepřová blána | |
kmín | Kmín |