Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kousky na žampionech a kapiích)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 357 kJ /
563 kcal
Bílkoviny85,62 g
– z toho živočišné bílkoviny79,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,02 g
Tuky17,33 g
– nasycené4,50 g
– nenasycené8,49 g
–– mononenasycené7,35 g
–– polynenasycené1,14 g
––– omega 30,08 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 220 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy11,70 g
– cukry5,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g pokrájené vepřové plece Vepřová plec 400 g
180 g 180 g hnědých žampionů Žampion čerstvý 180 g
olej Olej řepkový
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
červená papriková pasta Pasta papriková
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sterilovaná, okapaná a pokrájená kapie Paprika červená čerstvá
voda (vývar) Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.