Nutriční hodnoty (Vepřové kousky na žampionech a kapiích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 357 kJ / 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,02 g |
Tuky | 17,33 g |
– nasycené | 4,50 g |
– nenasycené | 8,49 g |
–– mononenasycené | 7,35 g |
–– polynenasycené | 1,14 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 11,70 g |
– cukry | 5,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g pokrájené vepřové plece | Vepřová plec | 400 g |
180 g 180 g hnědých žampionů | Žampion čerstvý | 180 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
červená papriková pasta | Pasta papriková | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sterilovaná, okapaná a pokrájená kapie | Paprika červená čerstvá | |
voda (vývar) | Voda |