Nutriční hodnoty (Jablkové řezy s čokoládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 257 kJ / 4 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,40 g |
Tuky | 73,58 g |
– nasycené | 38,74 g |
– nenasycené | 28,39 g |
–– mononenasycené | 23,00 g |
–– polynenasycené | 5,39 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 661 mg |
Sodík | 444 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 684,98 g |
– cukry | 407,14 g |
––– laktóza | 12,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 350 g |
350 g 350 g nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 350 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce rumu | Rum | 68 ml |
50 g 50 g změklého másla | Máslo kravské | 50 g |
5 lžic 5 lžic horké vody | Voda | 90 ml |
5 lžic 5 lžic rumu | Rum | 85 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |