Nutriční hodnoty (Zelný guláš s klobásou - "Tulácký guláš")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 875 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,10 g |
Tuky | 15,02 g |
– nasycené | 8,32 g |
– nenasycené | 6,49 g |
–– mononenasycené | 2,15 g |
–– polynenasycené | 4,34 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 19,48 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 37,60 g |
– cukry | 21,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g klobásy dle chuti: ostravská, papriková, maďarská ... | Klobása | 200 g |
200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
200 g 200 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
2 lžičky 2 lžičky mleté papriky sladké nebo pálivé | Paprika červená sušená | 2 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl a pepř dle chuti | Pepř černý | |
voda - cca 2 dl | Voda |