Nutriční hodnoty (Datlové řezy se skořicí a badyánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 284 kJ / 2 458 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,35 g |
| Tuky | 107,10 g |
| – nasycené | 41,59 g |
| – nenasycené | 57,35 g |
| –– mononenasycené | 44,84 g |
| –– polynenasycené | 12,51 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 32,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 54 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 326,14 g |
| – cukry | 274,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g sušených datlí | Datle sušené s peckou | 300 g |
| 150 g 150 g kešu ořechů | Kešu | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 hvězdička 1 hvězdička badyánu | Badyán | 1 g |
| 80 g 80 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 80 g |
| 20 g 20 g kokosového oleje | Olej kokosový | 20 ml |