Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gnocchi se zelím a mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 115 kJ /
1 700 kcal
Bílkoviny93,09 g
– z toho živočišné bílkoviny64,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,41 g
Tuky62,87 g
– nasycené19,97 g
– nenasycené36,28 g
–– mononenasycené27,57 g
–– polynenasycené8,71 g
––– omega 30,30 g
Vláknina31,75 g
Cholesterol 427 mg
Sodík 6,71 g
Sůl16,56 g
Sacharidy178,05 g
– cukry30,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g mletého masa Vepřový ořez 350 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
400 g 400 g okapaného kysaného zelí Zelí bílé kvašené 400 g
sůl dle chuti Sůl mořská
cukr dle chuti Cukr bílý
olej Olej řepkový
300 g 300 g vařených brambor Brambor zimní 300 g
130 g 130 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 130 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.