Nutriční hodnoty (Gnocchi se zelím a mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 7 115 kJ / 1 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,41 g |
Tuky | 62,87 g |
– nasycené | 19,97 g |
– nenasycené | 36,28 g |
–– mononenasycené | 27,57 g |
–– polynenasycené | 8,71 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 31,75 g |
Cholesterol | 427 mg |
Sodík | 6,71 g |
Sůl | 16,56 g |
Sacharidy | 178,05 g |
– cukry | 30,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g mletého masa | Vepřový ořez | 350 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
400 g 400 g okapaného kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
olej | Olej řepkový | |
300 g 300 g vařených brambor | Brambor zimní | 300 g |
130 g 130 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 130 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |