Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechovec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie26 388 kJ /
6 307 kcal
Bílkoviny88,49 g
– z toho živočišné bílkoviny19,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,75 g
Tuky307,77 g
– nasycené26,92 g
– nenasycené246,00 g
–– mononenasycené97,05 g
–– polynenasycené148,95 g
––– omega 329,31 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 436 mg
Sodík 230 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy784,51 g
– cukry577,28 g
––– laktóza8,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
250 g 250 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 250 g
250 g 250 g cukr moučka Cukr bílý 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
sníh ze 2 2 bílků Vaječný bílek 66 g
na pomazání rybízová marmeláda nebo jakákoliv pikantnější Marmeláda z červeného rybízu
300 g 300 g cukr moučka Cukr bílý 300 g
3 lžíce 3 lžíce vroucího mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.