Nutriční hodnoty (Bazalková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 444 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,33 g |
– nasycené | 4,67 g |
– nenasycené | 2,67 g |
–– mononenasycené | 0,67 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,33 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
svazek svazek bazalky | Bazalka čerstvá | |
půl skleničky skleničky naložených sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
1 l 1 l vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
hrst hrst nastrouhaného parmezánu | Parmezán | |
1 1 smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
anglická slanina | Anglická slanina |