Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bazalková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie444 kJ /
106 kcal
Bílkoviny6,67 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,33 g
– nasycené4,67 g
– nenasycené2,67 g
–– mononenasycené0,67 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,33 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,33 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
svazek svazek bazalky Bazalka čerstvá
půl skleničky skleničky naložených sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
1 l 1 l vývaru Vývar hovězí 1000 ml
hrst hrst nastrouhaného parmezánu Parmezán
1 1 smetana Smetana kravská sladká 12%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
anglická slanina Anglická slanina

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.